Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Leiden

BBQ bestellen Leiden

Lunch bestellen Leiden

Brunch bestellen Leiden

Stamppot bestellen Leiden

Gourmetten bestellen Leiden

Hapjes bestellen Leiden

High Tea bestellen Leiden

Tapas bestellen Leiden

Italiaans bestellen Leiden

Grieks bestellen Leiden

Desserts bestellen Leiden

Walking dinner Leiden

Food truck Leiden

Snackwagen Leiden

Borrel bestellen Leiden

Live Cooking Leiden

In Leiden, waar gastronomie in volle glorie is

brengen wij u op een culinaire ontdekkingsreis door onze menu’s. Of u nu een grootschalig kantoorfeest organiseert of gewoon thuis wilt genieten, onze menu’s zullen de smaakpapillen in extase brengen.

Begin de culinaire reis met een verleidelijke keuze aan buffetmaaltijden, met een wereldse samensmelting van smaken op uw bord. Of geniet van de onweerstaanbare aroma’s van een authentieke BBQ-ervaring, die uw smaakpapillen laten swingen van genot.

Lunchen bij ons is als een warme knuffel op een drukke dag, terwijl onze Brunches een feestelijke verwennerij zijn die de ochtend opvrolijken met lekkernijen van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Op zoek naar een dosis comfortfood?

Onze Stamppotten brengen de Nederlandse traditie tot leven, terwijl Gourmetten is een gezellige sociale gebeurtenis waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok vrij kan laten.

Voor lichte lekkernijen kunt u kiezen uit onze smaakvolle Hapjes, perfect voor informele samenkomsten. Of trakteer uzelf op een luxe High Tea, met een variatie aan thee, heerlijke gebakjes en smakelijke sandwiches die de zintuigen prikkelen.

Als de avond aanbreekt, brengen we u een scala aan opties met een scala aan opties, van Italiaans tot Grieks, en van verrukkelijke Desserts tot spannende Tapas. Als u op zoek bent naar een bijzondere eetervaring, probeer dan onze opties voor Walking Dinner, Food Truck-catering of Live Cooking.

In het kort, in Leiden is er voor elk culinair verlangen een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de rijke smaken die deze prachtige stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.