Borrel bestellen Leiden

Als topspecialist in de voedselverzorging sector, weet ik dat een borrel altijd een feestelijke gelegenheid is. Of het nu gaat om een speciale gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of welke gelegenheid dan ook. Voor degenen die de borrel organiseert, is het van groot belang dat het een gezellige borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Leiden

Wilt u voor uw borrel in Leiden alles zelf regelen? Dat betekent dat u inkopen moet doen en zelf de hapjes bereiden, bijvoorbeeld. Maar dat is best een uitdaging, dus waarom zou u het niet laten verzorgen? Op welke manier? Met behulp van onze website, waar een grote verscheidenheid aan cateraars beschikbaar staan. Elke cateraar heeft zijn eigen specialiteiten. Borrel catering is een van onze specialiteiten. U heeft de volledige vrijheid om de borrel naar uw wensen in te richten. U kunt kiezen tussen een bescheiden borrel of een uitgebreide borrel met alle denkbare extra’s. En dit kan plaatsvinden op de door u gekozen locatie. Als u bijvoorbeeld een bedrijfsborrel wilt organiseren in uw eigen kantoorruimte, dan kan de cateraar alles ter plaatse afleveren. Uiteraard, kunnen we de catering ook gewoon bij u thuis afleveren.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Leiden

Lekkere hapjes zijn onmisbaar bij een borrel. Onze cateraar kan deze hapjes voor u verzorgen. U kunt op onze website het assortiment aan hapjes bekijken en uw favorieten kiezen. Wilt u eerst weten wat de kosten zijn voordat u een definitieve bestelling plaatst, kunt u deze kosteloos en vrijblijvend aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor wie meer verwacht dan een gewone borrel met gewone hapjes, zijn er verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. U kunt bijvoorbeeld overwegen om een food truck in Leiden te reserveren. Dit creëert een gezellige en unieke atmosfeer voor uw borrel. De food truck beschikt over een volledig uitgeruste horecakeuken waarin culinaire hoogstandjes worden bereid. Er zijn gerechten beschikbaar vanuit verschillende culturen en regio’s. Denk aan een food truck met heerlijke Aziatische lekkernijen, of een food truck met een uitgebreid Caribisch menu. Ook pizza’s en hamburgers zijn beschikbaar.

Een smakelijke en gezellige optie is een barbecue in Leiden. In Leiden biedt de catering een ruime keuze aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Leiden nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Leiden bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Leiden een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Leiden. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Leiden is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Leiden leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Niet alleen voor borrels zit u goed op onze website. Bij feesten en partijen wordt de kwaliteit van het eten altijd hoog gewaardeerd. Een populaire cateringoptie is een buffet, omdat dit diverse gerechten aanbiedt en voor elk wat wils heeft. Voor ieder soort feest is het bestellen van een buffet in Leiden een uitstekend idee.

Indien u de voorkeur geeft aan een opstelling waarbij gasten de hele avond aan tafel kunnen genieten van kleine gerechten, dan is gourmetten in Leiden een passende keuze|dan is gourmetten in Leiden een geschikte optie|dan past gourmetten in Leiden goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Leiden een uitstekende keuze}. Onze cateringpartner heeft een breed scala aan gourmetschotels beschikbaar. Ook voor de lunch in Leiden kunt u op de catering vertrouwen. Wellicht wilt u een gezellige lunch regelen voor familie en vrienden. Neem een kijkje op onze website om de beschikbare opties te ontdekken.

Wilt u uw verjaardag eens op een andere manier vieren? Een leuke optie is om een High Tea te plannen. Bij een High Tea kunnen gasten genieten van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan zowel thuis als op een locatie naar keuze plaatsvinden. Voor de zoetekauw onder ons: de cateraar kan ook desserts in Leiden verzorgen. U kunt overwegen om een dessertfeest te organiseren? Dit is een groeiende trend. In plaats van traditionele hartige hapjes kunt u genieten van overheerlijke zoete taarten en desserts. Smullen maar!

Kwaliteitsgarantie

Ongeacht wat u via onze website bestelt, al onze gerechten worden met liefde en aandacht gemaakt. Daarnaast voldoen alle bereidingen aan strikte hygiënische normen. We hechten veel belang aan hygiëne en staan achter de cateraars die met ons samenwerken.

Hoe werkt het?

Maak uw keuze voor de gewenste catering via onze website. U kunt ervoor kiezen om deze direct te bestellen of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal daarna contact met u opnemen om de bestelling en uw specifieke wensen te bespreken. Op de dag van uw feest, evenement of bijeenkomst zullen de gerechten worden bezorgd op de door u opgegeven locatie.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.