Gelegenheden

Wij verzorgen voor alle denkbare gelegenheden de catering. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van eerder verzorgde opdrachten.

 

Staat uw gelegenheid er niet tussen?

Op het werk

Verjaardag vieren Leiden

Bedrijfsfeest Leiden

Bruiloft Leiden

Buurtfeest Leiden

Bedrijfsuitje Leiden

Babyshower Leiden

Langs de weg

Vrijgezellenfeest Leiden

Personeelsfeest Leiden

Housewarming Leiden

Festival Leiden

Bedrijfsopening Leiden

Receptie Leiden

Straatfeest Leiden

Burendag Leiden

Partyservice Leiden

Evenement Leiden

Trouwfeest Leiden

Uitvaart Leiden

Familiedag Leiden

Zomersluiting Leiden

Traiteur Leiden

In Leiden begrijpen we de kunst van het omtoveren van elk moment tot een smaakvol avontuur.

Onze partyservice is beschikbaar om u te ondersteunen bij het creëren van gedenkwaardige, smaakvolle ervaringen, welke gelegenheid zich ook voordoet.

Ongeacht waar u zich bevindt, of het nu op kantoor is, bij een verjaardag, een bedrijfsfeest, een bruiloft of een buurtfeest in de straten van Leiden, wij zijn er om u te helpen.

Op het werk, of het nu gaat om een belangrijke vergadering, een bedrijfsjubileum of gewoon een alledaagse lunch, kun je vertrouwen op onze partyservice om smakelijke broodjes, salades en uitgebreide buffetten rechtstreeks naar jouw kantoor te brengen. Werk hard, feest harder! Van bedrijfsfeesten tot personeelsfeesten, we zorgen ervoor dat het team wordt verwend met heerlijke gerechten en drankjes.

Bruiloften zijn een viering van liefde en leven, en wij zorgen ervoor dat uw bruiloftsgasten worden verwend met heerlijke gerechten en drankjes. Buurtfeesten smeden banden binnen de buurt, en wij maken van het buurtfeest een gastronomisch festijn, of het nu in het park is met barbecueën of met foodtrucks in de straten van Leiden.

Voor bedrijfsuitjes bieden we een verscheidenheid aan avontuurlijke activiteiten gecombineerd met smakelijke gerechten, waaronder opties zoals een speurtocht gevolgd door een diner of een culinaire workshop gevolgd door een feestelijke borrel. Voor babyshowers bieden we de aanstaande moeder en haar gasten smakelijke taarten, hapjes en drankjes.

Onze foodtrucks bieden onderweg een snelle en smaakvolle hap, variërend van sappige hamburgers tot exotisch streetfood. Vrijgezellenfeesten kunnen worden gevierd met stijl en smaak, of het nu draait om een chique diner, een avondje uit of een eigenzinnig themafeest.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Housewarmings worden speciaal met onze catering

het maakt niet uit of u kiest voor hapjes tijdens de open huisbezichtiging of een uitgebreid diner voor de intieme feestavond.

Een feestelijke opening is een must voor bedrijfsopeningen, en onze partyservice kan een indrukwekkend evenement organiseren met smakelijke hapjes en drankjes. Recepties, of ze nu zakelijk zijn of sociaal, worden gevierd met een scala aan hapjes en drankjes om uw gasten te verrassen.

Met onze BBQ– en partyserviceopties worden straatfeesten culinaire hoogtepunten, waar de straten overvloeien van poffertjes en gourmetburgers. Burendagen worden gevierd met heerlijke gerechten en gezelligheid.

Onze partyservice is er voor elk type evenement, groot of klein. Van het plannen en bereiden van het menu tot de service op locatie, nemen we alle zorgen weg, zodat u kunt ontspannen en genieten.

Onze ervaring en expertise staan ter beschikking van evenementen, of het nu gaat om een congres, beurs, modeshow of cultureel festival, om alle gasten te verwennen.

Een trouwfeest is een van de meest belangrijke dagen in het leven, en we zijn er om uw trouwdag te transformeren tot een culinair meesterwerk. Van elegante diners tot ongedwongen buffetten, wij garanderen dat uw huwelijksdag onvergetelijk wordt.

En tot slot, laten we niet vergeten dat we er zijn voor alle momenten in het leven, zelfs de meest aangrijpende. Uitvaarten krijgen bij ons een respectvolle en zorgzame benadering, en onze partyservice is beschikbaar om te assisteren bij de catering, zodat u zich kunt wijden aan het delen van herinneringen.

Familiedagen en zomersluitingen krijgen een speciaal tintje dankzij onze culinaire lekkernijen, en we zorgen ervoor dat uw dierbaren genieten van smakelijke maaltijden en verrassende traktaties.

Tot slot, ongeacht de gelegenheid, de locatie of het moment in Leiden, onze partyservice staat klaar om van elk moment een smaakvol avontuur te maken. Geniet van de smaken van de stad en de hartverwarmende momenten van samenzijn, terwijl wij de culinaire magie verzorgen. Leiden, waar elke gelegenheid een smaakvol avontuur betekent!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.