Zomerfeest Leiden

Zodra de zomer aanbreekt, worden we allemaal opgetogen. We trekken er massaal op uit, genieten van het mooie weer. De warme temperatuur leent zich uitstekend voor een gezellig zomerfeest in Leiden. Laat de catering in Leiden u daarbij helpen, bijvoorbeeld bij het organiseren van een lunch in Leiden.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Feest of event in de zomer? De catering in Leiden staat voor je klaar!

Ongeacht het type feest of evenement dat u in Leiden organiseert, of het nu tijdens de lunch, middag of avond is, wij staan klaar om te bezorgen waar en wanneer u maar wilt. Zo kunnen wij een uitgebreide lunch in Leiden verzorgen, met alles erop en eraan.
Wie bij een verjaardag of een andere gelegenheid eens iets anders wil doen, zou een high tea in Leiden kunnen bestellen. Deze trend is over komen waaien uit Engeland en is erg in trek. U kunt dan terwijl u een lekkere kop thee drinkt, genieten van allerlei heerlijke hartige hapjes en zoetigheden.

Een ontspannen avondborrel is altijd een welkome gelegenheid! U kunt alles voor de borrel bestellen in Leiden via deze website en de catering zorgt voor de rest.
Bij een geslaagde borrel horen natuurlijk lekkere hapjes. U kunt ook via onze website in Leiden heerlijke hapjes bestellen.

Met het heerlijke zomerse weer waan je je al snel in Mediterrane sferen. Om die sfeer te nog meer aan te wakkeren zou u uw gasten kunnen trakteren op authentieke Spaanse tapas. Tapas lenen zich uitstekend als hapje bij een borrel, maar kunnen ook als maaltijd dienen. Neem een kijkje in ons assortiment op de website en bestel uw tapas in Leiden.

Voor wie zijn gasten meer wil bieden dan hapjes, hebben onze cateraars eveneens voldoende aanbod voor de catering van een diner. Een veel bestelde vorm van catering is het buffet. Door het aanbod van verschillende gerechten kan zowel de vlees- als visliefhebber, maar ook de vegetariër, genieten van een lekkere maaltijd. U kunt bij het bestellen van een buffet in Leiden kiezen uit vele verschillende gerechten.

Gourmetten bestellen in Leiden kan natuurlijk ook. De cateraar levert de meest smaakvolle gourmetschotels, zodat u en uw gasten heerlijk aan tafel kunnen kokkerellen. Als u de voorkeur geeft aan internationale smaken, moet u weten dat de zomerse temperaturen zich goed lenen voor mediterrane gerechten. Daar hoort natuurlijk Italiaans ook bij. Genieten van een lekkere pasta met een glas Chianti erbij… Dat wil toch iedereen op een mooie zomeravond! Gelukkig hoeft u niet zelf te koken, want u kunt uw gasten blij maken door Italiaans eten te bestellen in Leiden. Een andere mediterrane keuken die het goed doet bij Nederlanders is Grieks. Wij Nederlanders houden van Grieks eten. De Grieken zijn meesters in het bereiden van de meest heerlijke vlees- en andere gerechten. Gelukkig kunt u daarvoor ook bij onze cateraars terecht. Grieks bestellen in Leiden was nog nooit zo eenvoudig. Plaats uw bestelling op onze website, en de cateraar doet de rest.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Zomerfeest Leiden met kwaliteitsgarantie

Alle bij ons aangesloten cateraars werken volgens strikte hygiënische voorschriften en bereiden de door u bestelde gerechten zorgvuldig en met liefde. Hier staan wij garant voor, zodat u zeker weet dat u heerlijke gerechten van hoge kwaliteit ontvangt.
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.