Koningsdag Leiden


Koninginnedag is een van de meest populaire feesten van het jaar in Leiden, er komen dan ook op af, de stad stroomt helemaal vol. Wanneer je besluit om Koningsdag eens lekker thuis te vieren, met een lekker hapje en een drankje, kan Catering in Leiden je helpen om deze feestelijke dag iets lekkers op tafel te zetten. Dit kan echt van alles zijn, het maakt niet uit of het een ontbijt is, een brunch of diner, of gewoon schalen met heerlijke hapjes en snacks, wij kunnen het voor je regelen.

Het is aan jou om de maaltijd naar eigen wens samen te stellen. Wat we te bieden hebben is lekker uitgebreid, en bevat gerechten uit alle windstreken, we schrikken nergens van terug. Wij maken het met liefde, en expertise, voor je klaar, en bezorgen het eten en de drank, op de afgesproken datum en tijdstip. We bezorgen in heel Leiden.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe gaat het aanvragen van een offerte, en het bestellen in zijn werk?


Indien je graag een prijsopgave wilt ontvangen, kun je dit via deze website doen. Druk op de knop “Offerte aanvragen” en vul het bijbehorende formulier in dat verschijnt. Probeer op dit formulier volledige details te verstrekken, hoe meer je ons verteld, hoe meer wij je een offerte op maat kunnen opsturen! Denk er ook aan om aan te geven of er bijzondere verzoeken bestaan, denk hierbij aan bijvoorbeeld glutenvrij eten, specifieke dieetwensen.

Nadat je de offerte hebt verkregen, en je er helemaal mee eens bent, kun je de opdracht bevestigen, ook dit kun je op onze website regelen. Selecteer je voorkeuren, maak in slechts enkele minuten een account aan (dit kost niet meer dan een paar minuten), en verricht als laatste stap, de geldovermaking, en klaar ben je, het gemakt dient de mens! De betaling geschiedt via het Ideal systeem.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat zit er nog meer in ons assortiment voor Koningsdag Leiden?


Ons assortiment is lekker uitgebreid, er is voor ieder wat wils, we bieden gerechten aan uit diverse hoeken van de wereld. Om je alvast een beetje een idee te geven, wil ik graag enkele mogelijkheden met je delen, voor een compleet overzicht van het assortiment, verwijs ik je graag naar de pagina “menukaart” op deze website.

Hapjes bestellen Leiden
Buffet bestellen Leiden
High Tea bestellen Leiden
Tapas bestellen Leiden
Lunch bestellen Leiden
Gourmetten bestellen Leiden
Borrel bestellen Leiden
Italiaans bestellen Leiden
Grieks bestellen Leiden

Het is duidelijk, we hebben echt een uitgebreide selectie beschikbaar, om van ieder evenement een groot succes te maken. Ook voor Koningsdag is er van alles mogelijk. We hebben voor deze dag lekker veel verschillende soorten bieren, evenals een scala aan cocktails. En natuurlijk ook Champagne. Er moet toch getoast kunnen worden!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Koningsdag Leiden: Tot slot


Of je Koningsdag nu doorbrengt met je vriendenclub, in je eigen huis, met onze expertise maken we er een geweldig feest van, met voor elk wat wils. Laat ons weten wat je wensen zijn, en wij maken deze voor je in orde. We wensen je een fantastische Koningsdag toe, met zonnig weer! Maak er een geweldige dag van!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.