Beste brunch Leiden

De beste ontbijt van Leiden is zonder enige betwisting te vinden bij ons, op cateringin-leiden.nl. Wij verzorgen elke lunch, en ook alle andere gerechten, met veel passie! Wij gebruiken enkel de meest gezonde etenswaren, bereid door een fantastisch team van ontzettend deskundige vaklui! Wanneer je bij ons een bestelling doet, kun je er zeker van zijn dat deze volledig vers, en op tijd bij jou zal worden afgeleverd.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Ruime keuze van uitstekende gerechten

Behalve voor brunches, kun je bij ons terecht voor een keur van uitstekende gerechten en lekkernijen, om een uitgebreid beeld te krijgen van ons menu, kun je een kijkje nemen op de website onder het kopje “assortiment.” Je kunt bij ons onder andere een uitstekend tafel bestellen (ideaal voor feestelijke feesten, zoals bijvoorbeeld een trouwerij) of een barbecuefeest, met het heerlijkste vlees, of een broodmaaltijd met alles erop en eraan. Daarnaast laten we je ook genieten van een ontspannen high tea, waarbij je kunt genieten van een variëteit aan theesoorten en heerlijke zoete en hartige hapjes. Natuurlijk is er geen catering compleet zonder die smakelijke hapjes, zowel zoetigheid als zout. Denk bijvoorbeeld aan kleine hapjes, maar ook zoete traktaties zoals donuts en brownies.

Op deze pagina gaan we nu verder in op de brunch bestellen in Leiden, het bestellen ervan en het aanvragen van een offerte.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat is nu eigenlijk een brunch?

Een brunch is eigenlijk gewoon een uitgesteld ontbijt, of een vroeg in de ochtend lunch. Je vindt dan ook van zowel een ontbijt als van een lunch etenswaren terug in een brunch. Een brunch bevat een mix van de volgende etenswaren:
• Diverse soorten brood, zoals stevige broodjes, zachte bolletjes, brood met rozijnen, exclusieve broodjes, ringbroodjes, suikerbrood, enzovoort.
• Diverse soorten beleg; vlees, harde kazen, zachte brie, boter, boter met romige textuur, en voor de zoetekauwen onder ons, ambachtelijke honing, gelei, en hagelslag.
• Heerlijk verse croissants, met kaas of hamvulling, of gewoon zonder vulling.
• Verse melk en karnemelk.
• Diverse soorten thee.
• Koffiespecialiteiten, met- en zonder cafeïne.
• Diverse sappen, sinaasappelsap, frisse appelsap, enzovoort.
• Diverse soorten Yoghurt, zoals naturel yoghurt, yoghurt met fruit, en yoghurt met gezonde toevoegingen.
• Luchtige kwark.
• Verse eieren.

Laat ons weten wat je voorkeuren zijn en wij stellen graag een heerlijke brunch voor je samen!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Maar hoe bestel ik nu zo een brunch?

Een brunch kun je op diverse manieren bestellen: surf naar onze website en klik op “Bestel brunch in Leiden”. Op deze pagina heb je de mogelijkheid om jouw brunch volledig naar eigen wens samen te stellen. Zodra je klaar bent, kun je de lunch definitief maken. Als je nog geen account hebt, dien je eenmalig een account aan te maken. Gelukkig verloopt dit proces vlot. Daarna kun je overgaan tot de betaling. Je hebt twee betalingsmogelijkheden: op rekening (uitsluitend voor bedrijven) of via Ideal. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we ermee aan de slag en bezorgen we deze op de gewenste datum en tijdstip.

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Navigeer naar onze website en klik op de knop “Vraag een offerte aan”. Hier kom je terecht op een pagina waar je een beknopt formulier kunt invullen. Begin met het invullen van jouw adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Daarnaast kun je aangeven voor hoeveel personen de brunch bedoeld is en of er nog speciale wensen zijn, zoals vleesloos, plantaardig, geen gluten, enzovoort. Probeer zo gedetailleerd mogelijk te zijn, zodat we een offerte op maat kunnen maken.

Tot slot

De beste brunch van Leiden kun je dus bij ons bestellen. Dat ons restaurant de brunch van topkwaliteit hebben, blijkt wel uit de lovende feedback die we hebben ontvangen. Ik hoop ook van u ook snel een reactie te mogen ontvangen! Eet alvast smakelijk!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.